homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-18

#324 2010-10-04 02:52:56

zanyk
Full member
Inregistrat: 2009-09-03

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

*Nu suport sa tipe cineva la mine
*Nu ies nici macar sa arunc gunoiul fara sa-mi aranjez parul  signof10
*Nu-mi place pestele si carnea de curcan[2 saptamani n-am mai mancat in casa din cauza unui amarat snitel de peste  disperat]+ca nu mananc nici un fel de pielita,grasime etc.Doar carne macra !
*Nu-mi place sa se uite cineva insistent la mine cand merg pe strada.
*Cand vb cu cineva uneori ma intimidez si ii ocolesc privirea
*Nu-mi place sa fiu trezita din somn
*Cand sunt online pe YM trebuie sa am obligatoriu un status,oricat de mic big_smile
*Cand vb eu cei din jurul meu trebuie sa taca !  diablo
*Nu-mi place sa ma duc la cumparaturi singura
[trebuie sa ma consult mereu cu cineva big_smile]
*Nu plec nicaieri fara gentuta mea hjarta sau fara cheile de la casa smile
*Cand mestec guma nu ma pot abtine sa nu fac baloane  happy 
...si mai sunt dar e tarziu

Fa o minuneeeee !  rugaciune sad grater

#325 2010-10-04 07:57:50

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

-nu suport sa stea cineva foarte aproape , in spatiul meu privat
-nu suport colega/ul care cand trece pe langa mine trebuie sa ma mangaie
-nu mananc ciuperci, carnati , vinete fripte
si una mai ciudatica .. ma enerveaza oamenii care stranuta  lol

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#326 2010-10-04 13:30:02

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

suzanaj a scris:

rotfl tu nu stranuti?

#327 2010-10-04 14:02:59

suzanaj
Sr. member

alexia a scris:

suzanaj a scris:

rotfl tu nu stranuti?

ba da , si nu imi place rotfl

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#328 2010-10-04 18:47:09

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

suzanaj a scris:

alexia a scris:

suzanaj a scris:

rotfl tu nu stranuti?

ba da , si nu imi place rotfl

si pe mine ma dispera cand stranuta cineva langa mine gen "haaaaaaaaaaaaaapciUUUU!!!!" tare, si de multe ori  disperat
o data e simpatic, a doua oara..mai merge, la 3 deja ma enerveaza lol

eu stranut ca un pisoi de felul meu chicot ...doar cand sunt singura imi permit sa ma prostesc si sa stranut tare.. big_smile

If you take it personal, that's ok! wink

Publicitate

loading...

#329 2010-10-04 18:52:37

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mai adaugati si persoanele care isi sufla nasul f zgomotos roll colega din fata mea ma dispera deja de o saptamana,oare chiar nu ii e rusine?

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-10-04 18:52:59)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#330 2010-10-04 18:54:07

vanilleeis
Hero member

-=-baby_pink-=- a scris:

mai adaugati si persoanele care isi sufla nasul f zgomotos roll colega din fata mea ma dispera deja de o saptamana,oare chiar nu ii e rusine?

sau... batraneii care isi sufla cate o nara pe rand in timp ce se tin cu degetul de cealalta lasand ..secretiile sa zboare pe asfalt lol

#331 2010-10-04 18:56:16

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

vanilleeis a scris:

-=-baby_pink-=- a scris:

sau... batraneii care isi sufla cate o nara pe rand in timp ce se tin cu degetul de cealalta lasand ..secretiile sa zboare pe asfalt lol

rotfl rotfl2)) rotfl2))) valeuuu, ce gretosi sunt aia rotfl2)) oare ei nu`si dau seama ?

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#332 2010-10-04 19:00:15

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

nu imi plac oamenii care nu stiu de gluma(eu am obiceiul de a fii usor ironica uneori:)  )
am o zi proasta daca nu ascult muzica,macar 5 minute,dimineata
nu imi plac oamenii care nu zambesc,morocanosi si in lumea lor.
nu imi place nuca decat in cozonac
nu mananc coaja de la paine,ii fac o gaura in mijloc,dupa care mananc tot miezul.
urasc sa aud pe cineva mancand mar,sunetul ala imi face pielea de gaina..si is cateva sunete care ma irita de mi se ridica parul pe cap:) o oala trasa pe gresie de exemplu sau o voce prea stridenta si pitigaiata,foarfeca in par:,o unghie ce agata in material,sa ma spal cu apa rece pe maini,sau partea aia de curatat de pe buretele de vase,e groaznica la atingere...ata de cusut se rupe de catre unii cu dintii,etc.

#333 2010-10-04 22:03:59

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mi-am amintit de cei care mesteca o guma de parca n-ar fi mancat in viata lor lol si mai fac si baloane.... nu stiu cum pot unele persoane sa scoata atatea sunete cu o guma de mesecat lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#334 2010-10-04 22:42:55

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

-=-baby_pink-=- a scris:

si cum sa-si sufle nasul o persoana care racita si ii curge non-stop? intreb si eu in calitate de persoana racita smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#335 2010-10-04 22:53:25

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

purpleRain a scris:

o "obsesie" de a mea e sa ma plimb pe hol in timp ce ma spal pe dinti si sa ma uit in oglinda de pe hol chiar daca as putea sa fac lucrul asta in baie...
si nu suport persoanele (de obicei cu persoanele in varsta se intampa) care daca stau singura pe banca vin si se aseaza langa mine fara sa zica nimic. odata am patit-o cu un mos care incepuse sa isi traga mucii, altadata eram cu iubi si s-au asezat 2 babe la barfe. nu inteleg cum incape atata nesimtire in oamenii aia.

No offence, purple dar din moment ce te asezi in locuri publice nu mi se pare nimic iesit din comun sa se aseze cineva pe banca langa tine, cu atat mai mult nu vad nesimtire in chestia asta. Omul ala are tot atatea drepturi sa stea pe banca aia ca si tine indiferent ca mai sunt 10 banci goale. Daca vrei sa nu se aseze nimeni langa tine mergi la terasa/ local si atunci o sa se puna langa tine doar cine vrei tu.

#336 2010-10-04 23:31:33

vanilleeis
Hero member

ma mai enerveaza oamenii care pisa colacul la wc si nu il sterg apoi.. mai ales cand au pe cineva strain in casa care poate folosi toaleta! mi se pare ca depaseste orice nesimtire. forgetit si nu o data mi s`a intamplat asta in case straine...

mai am multi pitici...ii insir cand am timp lol

#337 2010-10-05 01:13:50

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

vanilleeis a scris:

ma mai enerveaza oamenii care pisa colacul la wc si nu il sterg apoi.. mai ales cand au pe cineva strain in casa care poate folosi toaleta! mi se pare ca depaseste orice nesimtire. forgetit si nu o data mi s`a intamplat asta in case straine...

mai am multi pitici...ii insir cand am timp lol

Cred ca acest lucru ma dispera cel mai tare  disperat
Mai merg la un pub sau bar si vad cum iesa un grasan de 40 de ani din baia fetelor. si pe deasupra cand intru vad c-au stropit tot colacul.  box Nu imi pot exprima ura pestru acesti barbati. Pentru mine sunt niste porci oribil de scarbosi.

Alte "mofturi"
-nu-mi place sa mananc un singur fel de mancare (gen numai cartofi,sau numai carne)
-Ca ziua sa imi mearga bine am nevoie de "momentul meu de liniste" singura,care e dimineata  mornincoffee  urasc sa fiu deranjata dimineata
-nu imi place apa minerala
-incepe sa-mi placa lucrurile care nu imi placea la varsta de 8-11 ani(usturoi,ceapa,kiurtos colac)
-Dorm cu un tigru din plus  lol
-Nu dorm niciodata pe perne decat pe cele foarte mici cateodata
-vara dorm cu capul spre rasarit si iarna spre apus
-Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea
-Nu suport să răm?n fără bani
-nu suport sa imi ichida cineva telefonul in nas.Fac panarama
-inainte sa adorm joc tetris pe telefon
-daca nu ma ridic din pat odata ce suna telefonul,clar nu ma mai trezesc  lol
-daca nu mananc dimineata stau prost toata ziua
-nu suport sa vorbesc la telefon cand cineva e in camera decat daca e vorba de o conversatie de maxim un minut
-nu suport sa mi se umble in geanta fara sa intrebe
-nu suport sa stau in casa sau sa dorm cu parul desprins
-am tendinta de a-mi face scenarii in cap, inainte sau dupa o situatie chiar daca e rupta total de realitate
-Stau intotdeauna in stanga persoanei de langa mine
-imi place sa ma uit in portofelele oamenilor pentru ca deobicei vezi tot feluri de lucruri interesante,mai ales la barbati (nu faceti nici un fel de aluzie  lol  )
-daca ma enervez foarte tare imi vine sa plang
-urasc barbatii cu boschete sub brat dar accept altele mai grave in alte locuri  lol
-nu suport albinele si viespile.ma ia cu panica cand sunt la mai putin de un metru de mine
-urasc sa impart patul si mai ales plapuma cu toti inafara de iubit
-cand fumez trebuie sa beauceva inafara de apa altfel simt ca-mi sta in gat

Asta da persoana complicata  rotfl2
nu cred ca am terminat lista dar cred ca ajunge! lol

Ultima oara a fost editat de Karren (2010-10-05 01:15:17)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#338 2010-10-05 07:54:15

suzanaj
Sr. member

vanilleeis a scris:

-=-baby_pink-=- a scris:

deci nu sunt singura nebuna ieee  rotfl2

#339 2010-10-05 18:49:51

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

ma dispera cand vad 3 fete care se tin de mana si blocheaza drumul

ente....

#340 2010-10-05 18:59:05

vanilleeis
Hero member

nici eu nu-nteleg de ce se tin fetele de mana pe strada ..cat de prietene or fi. nustiu

#341 2010-10-05 22:23:05

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu supoooort sa vb cnv langa mn la telefon mai mult de 2-3 min   skitarg tubeeeeeeeeeeez ....ieri eraam cu o pirtena si deja vb de vrweo 20 min...am luat-o de maneca si i-am zis : auzi tu nu sti ca nu e politicos sa vb la telefon ataaaaaaaaaaaaat in public ??? adik chiar nu ma intereseaza atatea detalii si dragalasenii pe care le faceti la telefon skitarg

#342 2010-10-06 15:37:28

vanilleeis
Hero member

am mai descoperit ca ma enerveaza sa treaca masinile foarte aproape de mine.  prefer sa ocolesc putin sau sa astept, decat sa treaca cu roata la cativa cm de piciorul meu. ma panicheaza chestia asta lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.